fbpx ...
Sale!

Santos Dumont Heritage Hors D’Age – Outlet

Udsolgt

1.075,00 kr.

Udsolgt

Føj til favoritlisten
Varenummer (SKU): 100776-1-1 Kategori:

Bemærk: Gaveæsken er en smule ridset og derfor nedsat – se vedhæftede billede.
______________________________________________________________

Her præsenterer vi det absolutte top-produkt fra Santos Dumont! Hors D’Age Heritage ramte verdensmarkedet d. 3. december 2021, og med et oplag på kun 14.000 flasker i alt, er der nok ikke længe førend den er udsolgt.

Santos Dumont  Hors D’Age Heritage er lavet af brasiliansk frisk sukkerrørssaft, blandet med melassebaseret rom fra Vestindien og Mellemamerika. Der var ikke mange fade der levede op til kravene for at indgå i blendet, og dermed det begrænsede antal flasker.

I næsen får du abrikos, sød tobak, chokolade og en anelse olieret læder. I munden er der igen abrikoser, men også kakao, kaffebønner, kokosnødder og rosiner. Fyldig eftersmag med mere af det hele, kombineret med en herlig cremet konsistens.

Er du til sød rom i A. H. Riise stilen, er Santos Dumont Hors D’Age Heritage noget af det absolut ypperste.

Selve flasken er med sin pyramideform meget eksklusiv og elegant, og også som gave er den oplagt.

Leveres i gaveæske.

Alkohol %: 43,8
Størrelse: 70 cl

Mere information

Brandet er opkaldt efter den historiske filantrop Albert Santos Dumont (20. juli 1873 – 23. juli 1932). Han var en verdenskendt luftfartspioner, adelsmand og stilikon – samt arving til en anselig formue skabt af hans familie som kaldes Brasiliens kaffekonger.

På familiens store gård, Cabangu i delstaten Minas Gerais nær São Paulo, blev der produceret kaffe, sukker, rom og cachacha.

Santos var en stor fan af Jules Verne, og drømmen om at flyve fyldte en del i hans ungdom. I 1891 solgte han plantagen og flyttede til Frankrig, hvor han byggede sin første ”flyvemaskine”.

Hans erobring af luften blev indledt da han vandt “Deutsch De La Meurthe-prisen” i 1901, hvor han fløj runder om Eiffeltårnet. Senere udviklede han sammen med juveleren Louis Cartier verdens første armbåndsur. En alsidig herre.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Santos Dumont Heritage Hors D’Age – Outlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Begynd at skriv, og tast enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.